27 Лютого 2020
Новини

У Володимирі-Волинському відбудеться благодійна пробіжка

У Володимирі-Волинському відбудеться благодійна пробіжка

У Володимирі-Волинському 29 лютого відбудеться пробіжка, мета якої зібрати кошти для маленького Матвійка.

Ініціаторами заходу став біговий клуб «Епікуру», які анонсували, що кожного місяця будуть проводити тренування для всіх охочих у місті Володимирі-Волинському.

Маленькому Матвійкові лікарі діагностували двобічну сенсоневральну глухоту 5 ступеня. За державний рахунок зробили операцію на одному вушкові. Його матір Анна Бранчук, із Нововолинська, звернулася з проханням допомогти її дитині повноцінно чути. Раніше за кошти держави провели операцію на одне вушко дитини. На другому вушкові потрібно також провести операцію та встановити кохлеарний імплант.

Вартість кохлеарного імпланта становить 26 200 євро. Родині хлопчика з допомогою небайдужих людей вдалося зібрати понад 10 000 євро. Усі учасники пробіжки отримують стартові пакети, виручені кошти відразу ж передамо мамі з хлопчиком, які приїдуть підтримати любителів спорту. А ще всі охочі можуть надіслати будь-яку суму коштів за вказаним рахунком: 5168 7573 8863 6385 – Барчук Олександр (тато).

Збір на пробіжку розпочнеться о 9:30 ранку в суботу в парку “Слов’янський” міста Володимир-Волинський. Планують пробігти 3 кілометри. Також усім присутнім запропонують долучитися до збору коштів. А ще любителів бігу приїде підтримати маленький Матвійко з батьками.

Долучитися до пробіжки та збору коштів можуть усі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир-волинський, Волинь, благодійність
В тему