26 Лютого 2020
Новини

У Харкові активісту спалили автомобіль (фото)

У Харкові активісту спалили автомобіль (фото)
Фото ілюстративне

У Харкові підпалили автомобіль місцевого активіста В'ячеслава Ряднова.

Volkswagen Passat горів вночі 26 лютого у Слобідському районі міста. Про це повідомили очевидці на сторінці "Солнцеликий Харьков" у Facebook, - інформує obozrevatel.

Пресслужба ДСНС в Харківській області підтвердили інформацію про надзвичайну подію. За даними рятувальників, інформація про спалах на бульварі Жасминовому, 20 надійшла до них о 2:42, на місце НП виїхали два екіпажі пожежних.

До моменту їх прибуття горіла задня частина авто, а сусідня машина була облита невідомою речовиною, але не спалахнула. О 02:50 працівники ДСНС зупинили поширення вогню, а о 03:37 повністю загасили його. За попередньою інформацією, причиною події став навмисний підпал.

Поруч із транспортним засобом поліцейські виявили пластикові пляшки з характерним запахом бензину.

Як повідомив потерпілий, вночі він прокинувся від різкого світла і шуму. Підійшовши до вікна, побачив двох чоловіків у темному одязі, які обливали його автомобіль невідомою речовиною. Чоловік налякав останніх і вони побігли в невідомому напрямку.

Як уточнює NewsRoom, автомобіль належав Ряднову, який очолює громадську організацію "Ми – харків'яни". Раніше він також входив до складу правозахисної групи "Опора Слобожанщини". Більш того, організація POTON опублікувала відео, в якому пов'язує спалення машини Ряднова з розслідуванням справи проти скандального екскерівника лісгоспу на Харківщині Віктора Сиси.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: харків, пожежа, поліція
В тему