21 Лютого 2020
Новини

Новий Місяць 23 лютого 2020: що потрібно зробити

Новий Місяць 23 лютого 2020: що потрібно зробити

Увечері 23 лютого 2020 роки зійде лютневий молодик. Про вплив місячних циклів на людину відомо давно, але ми зібрали поради про те, як вдало пережити цей період. 

Увечері в молодик можна планувати події на місяць вперед.

Також молодий місяць  - це відмінний час для позбавлення нав'язливих думок і іншого ментального сміття. У цей день добре підбивати підсумки, віддавати борги, проявляти милосердя тощо. 

У новий Місяць традиційно відбувається великий сплеск енергії, який допоможе землянам у виконанні загаданих бажань. Але в молодик не можна починати конкретні дії щодо реалізації задуманого. А ось перший день молодого Місяця підходить, щоб будувати плани та міркувати про свої бажання. 

Перш ніж почати загадувати бажання, переконайтеся, що ви дійсно готові до того, щоб все це потім отримати. Езотерики кажуть, що слід бути обережними зі своїми бажаннями, тому що вони можуть здійснитися. Пам'ятайте про це, загадуючи бажання в молодика.

Через час ретроградного Меркурія перед молодиком у всіх сферах життя будуть виникати минулі недозволені ситуації й люди з минулого, нібито перевіряючи, чи готові ми пройти їх інакше або знову з головою зануримося у звичні дії та думки. 

У молодий Місяць не виключені приступи втоми та слабкості. Тому не проявляйте активність і не витрачайте сили даремно. Це день відмінно підходить для аналізу і зосередження, а не біганини. 

Увечері перед молодиком (тобто в ніч проти неділі) не забудьте написати записки на позбавлення від всього поганого, нехай вони полежать ніч на підвіконні, а потім спаліть їх в ніч самого молодика. 

Також в молодик краще не займатися матеріальними справами, а слід присвятити день духовних практик, наприклад, йозі і медитації. 

Думайте про своє майбутнє, зробіть собі «налаштування» на місяць. Відповідайте собі на питання: як ви хочете прожити цей місяць? В якому настрої? З якими емоціями? Що ви будете робити для свого особистого, професійного та духовного розвитку? 

Якщо Ви загрузли в рутині, то зараз саме час визнати це і змінити: включіть це у свої плани на новий місячний місяць. А ще це відмінний час, щоб відвідати своїх друзів і розширити коло спілкування.

Олена Кузьмич, дослідниця ритуалів

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, Світ
В тему