18 Лютого 2020
Новини

Перший ретроградний Меркурій у 2020: чого категорично не можна робити

Перший ретроградний Меркурій у 2020: чого категорично не можна робити

Стартував перший період ретроградного Меркурію у 2020 році. Що таке ретроградний Меркурій та «з чим його їдять», ви дізнаєте більше із нашого матеріалу.

Поняття ретроградного Меркурію стало популярним серед астрологів кілька років, коли вплив планет у ніби-то зворотному русі стали вважати таким, що впливає на мешканців Землі.

Ретроградний рух планет це такий рух, який протилежний до напрямку прямого руху. Це аж ніяк не означає, що планети зійдуть зі своїх орбіт. Ретроградний рух планет лише здається таким спостерігачу з Землі у певні періоду року.

Приміром, перший період ретроградного Меркурію триватиме з 17 лютого по 10 березня. Чим цей період небезпечний, розповімо далі.

Усе у світі астрології дуже символічним і ретроградний Меркурій. Меркурій, найменша планета Сонячної системи названа так на честь римського бога швидкості, торгівлі, зв’язків, руху, підприємців та бізнесменів. Відповідно, коли у цієї планети прямий рух, то ці всі справи йдуть легко та гладко, а коли Меркурій стає ретроградним, то вони уповільнюються або ці справи зводяться нанівець.

Це, звісно, не означає, що на період ретроградного Меркурію слід залізти у якусь мушлю і не вилазити звідти майже місяць, проте певних порад, щоб якомога спокійніше пережити цей складний астрологічний період.

Передовсім не дивуйтеся проблем з комунікаціями, технікою, різноманітним транспортом, тобто з всім, за що відповідає ретроградний Меркурій.

Також краще не беріть гроші в борг, бо їх буде важко повернути та самі не позичайте грошей. Операції зі значним фінансовим рухом коштів краще відкласти до закінчення ретроградного Меркурія. Звісно, якщо таки щось потрібно зробити, ретельно перевірте цифри, адже якась може загубитися.

Краще не починайте нові проєкти, вони можуть бути невдалими. Але у вас час фактично до середини березня, щоб добряче продумати власну стратегію зі справами. Заведіть собі блокнот, де буде записувати цікаві ідеї, проте за їх реалізацією візьметеся, коли Меркурій знову стане директним, тобто почне прямий рух.

Утримайтеся від великих покупок, особливо, якщо це техніка, засоби комунікації та пересування, наприклад, холодильники, телефони, автомобілі тощо, бо величезний ризик їхньої зламу, відсутності необхідних запчастин або кінець-кінцем після закінчення періоду ретроградного Меркурія покупка просто перестане вас тішити.

Навіть якщо вам дуже некомфортно на нинішній роботі, то зараз краще не змінювати місця роботи. Нова не принесе вам ні задоволення, ні значних коштів. Ви тільки будете сумувати за старою роботою. Тому з такими вольовими рішеннями краще трішки зачекати.

Будьте уважні з подорожами, бо через сильний вплив ретроградного Меркурія розклад руху транспорту може змінюватися, а деякі рейси й узагалі скасовуватимуть. Також під час ретроградного Меркурія ризик втрати друзів та близьких через проблеми у комунікації та дрібні сварки. Тому не варто лізти на рожен та сваритися, у цьому випадку краще перечекати кілька днів та перекипіти.

Під час ретроградного Меркурія не виключене повернення у ваше життя людей з минулого. Проте не варто себе обманювати, люди не змінюються. Тому не піддавайтеся на солодкі обіцянки людей, про яких ви вже забули, особливо, якщо йдеться про любовні стосунки.

Олена Кузьмич, дослідниця ритуалів

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, Світ
В тему