20 Лютого 2020
Новини

Літак з Уханю не може приземлитися: чому

Літак з Уханю не може приземлитися: чому

Український літак, на борту якого знаходяться евакуйовані з охопленого коронавірусом китайського міста Ухань, летить з Алмати в аеропорт "Бориспіль".

Про це свідчать дані на порталі flightradar24.com, який в реальному часі відстежує аероруху на всій планеті, пише Obozrevatel.

Згідно з цією інформацією, борт повинен був приземлитися 20 лютого о 08:05. Куди далі повезуть людей на двотижневий карантин, поки невідомо. Однак, час прильоту невідомий, так як через туман він зробив уже кілька кіл над Харковом.

З Уханю вдалося забрати 73 людини.

Як Україна зустрічатиме евакуйованих

У ДСНС відзвітували, що для перевезення евакуйованих з китайського міста Ухань громадян підготовлено сім автобусів і залучено 33 рятувальники.

"Для того, щоб запобігти поширенню можливого вірусу і переконатися, що на борту не буде інфікованих громадян, в Україні створено оперативний штаб з попередження заносу і поширення гострої респіраторної хвороби, викликаної коронавірусом", – пояснили там.

Відзначається, що на найближчі 14 днів вони будуть ізольовані на карантин.

"Приміщення з евакуйованими будуть посилені – буде утворено подвійне кільце захисту, охорони і знезараження. До охорони цієї території буде задіяно щодобово 47 співробітників – 30 поліцейських і 17 військовослужбовців Національної гвардії України", – розповіли в ДСНС.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, коронавірус, китай
В тему