17 Лютого 2020
Новини

На Волині чоловіки побили та зґвалтували жінку

На Волині чоловіки побили та зґвалтували жінку

У Ковелі четверо осіб зґвалтували жінку в нежитловому будинку.

Близько 23 години ночі четверо осіб, з яких двоє - ромської національності, вчинили фізичне насильство над жертвою. Про це йдеться у кримінальній справі від 11 лютого 2020 року, - пише "ПроКовель".

У ході досудового розслідування правоохоронним органам вдалося з’ясувати, що безпосередньо фізичне насильство, а саме – зґвалтування, над потерпілою вчиняв один чоловік, який на той момент був у стані алкогольного сп’яніння, а решта - утримували потерпілу, котра пручалася і все намагалася вирватися та втекти. Спочатку він двічі ударив кулаком в обличчя свою жертву, від чого та впала на підлогу, а потім разом з двома іншими «помічниками» продовжив лупцювати жінку ногами. З метою подальшого зґвалтування підозрюваний її затягнув в іншу кімнату, яка не освітлювалася, і вже там продовжив глумитися над обезсиленою жертвою. Допомагали ґвалтівнику його спільники, які у кримінальній справі проходять як свідки.

Факти у цій кримінальній справі викладені у провадженні № 12020030110000268 від 11 лютого 2020 року, за ознаками складу кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч. 3 ст. 152 КК України.

У суді старший слідчий Ковельського ВП ГУ НП у Волинській області клопотав про арешт майна, яке поліція вилучила в процесі розслідування кримінального злочину. Ковельський міськрайонний суд повністю задовольнив клопотання слідчого.

Розслідування триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: ковель, згвалтування, Волинь, суд
В тему

Останні матеріали