16 Лютого 2020
Новини

На Волині грабіжник хотів встромити виделку в шию жінці

На Волині грабіжник хотів встромити виделку в шию жінці
Фото ілюстративне

Лучанин на вулиці вкрав у жінки гаманець тахотів її вбити.

Чоловік намагався вдарити потерпілу виделкою в шию, але та випала з рук. За цей злочин чоловік проведе за ґратами понад чотири роки. Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області, - інформує ІА "Волинські новини".

Під час суду встановили, що 20 червня минулого року близько 23.45 неодноразово судимий обвинувачений напав на потерпілу та побив її. Після цього він вирвав з її рук сумочку, з якої дістав гаманець та вкрав 70 гривень. Інші речі разом з гаманцем викинув із сумки на землю та почав тікати.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю. Розповів суду, що він кілька разів вдарив потерпілу, одночасно забираючи сумку. Після нанесення ударів потерпіла припинила чинити опір. З його слів, жінка кричала, просила не забирати гроші, але він не зважав. У суді чоловік розкаявся, пояснюючи свій вчинок нерозсудливістю та потребою у коштах. Він просив пробачення у потерпілої за вчинене та просив його суворо не карати, враховуючи, що у нього є малолітня дитина, яка народилась під час його перебування в неволі, а дружина є непрацездатною, оскільки доглядає за дитиною.

Натомість потерпіла повідомила суду, що в обвинуваченого була металева виделка, і спочатку він спрямував удар цією виделкою їй у шию, але вона випала у нього з рук. Тому жінка вважала, що її хотіли вбити. З її слів, цю виделку вона потім підняла у сум`ятті, а згодом поліція знайшла її у сумці, що їй належить. Жінка заначила, що має інвалідінсть. Просила суворо покарати обвинуваченого.

Суд призначив обвинуваченому покарання у виді чотирьох років позбавленян волі, приєднавши місяць невідбутого покарання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, суд, пограбування
В тему

Останні матеріали