14 Лютого 2020
Новини

«...коли щось трапляється — ви стаєте неосудними». Що на «Аверсі» казали атовцям (відео)

«...коли щось трапляється — ви стаєте неосудними». Що на «Аверсі» казали атовцям (відео)

Атовці та волонтери, які прийшли 14 лютого пікетувати телеканал "Аверс" в Луцьку,  таки змогли поспілкуватися з представниками каналу.

Нагадаємо,  вони вимагали спростувати факти з сюжету, в якому заявили про причетність атовців до охорони салону "Юнона". Зокрема, учасники акції вимагали спростувати інформацію, що бійці спецроти "Світязь" будь-яким чином причетна до цього. Як відомо, в ролику згадувалося, що серед засновників фірми, що нібито охороняла об'єкт, є ексбійці з'єднання.

Натомість директор телеканалу Наталія Московка та авторка сюжету Наталія Поліщук заявили, що мали підстави, аби стверджувати про причетність фірми до охорони закладу. 

Зокрема, дискусія точилася навколо факту того, що автомобіль атовця Юрія Букії (який, до слова, не служив у "Світязі", - ред.) стояв неподалік будівлі, де розташована "Юнона", і нібито їздив навколо будинку. 

Натомість Букія пояснив, що живе поруч і паркує авто в цьому місці, поки не користується ним. Також заперечив, що автомобіль міг здійснювати регулярні поїздки навколо будівлі. Він також вимагав офіційних вибачень і спростувань, адже в сюжеті пролуналого його прізвище.

На це у "Аверсі" сказали, що їздили ввечері 13 лютого до Юрія Букії , щоб він міг висловити свою думку щодо сюжету. 

Крім того атовці, яких згадали в сюжеті, повідомили, що дійсно створили охоронну фірму, однак вона ні дня не працювала, бо в неї не було замовлень, і тим більше не причетна до охорони салону "Юнона".

Після цього дискусія фактично завершилася і почався взаємний обмін фразами. Так, Наталія Московка скзаала:

"Ви всі буцімто здорові, ви всі буцімто маєте зброю, а коли щось трапляється — ви стаєте неосудними. В нас теж працює багато атошників і вони не ходять не мітингують. В нас півофіса атошників. І ніхто вам не забороняв приїхати і з нами поговорити".

А оператор телеканалу Мирослав Хотимчук взагалі заявив: "Ви привели з собою шантрапу, яка заробляє по мітингах".  Щоправда хто саме "шантрапа" не уточнив, але додав, що є серед учаників акції і "справжні атовці".

Після цих слів атовці пішли.

Нагадаємо, у Луцьку учасник війни з Росією Юрій Букія вимагав вибачень у телеканалу "Аверс" через згадку його та побратимів у сюжеті про салон "Юнона", де, за повідомленнями ЗМІ, надають інтимні послуги.

Крім того, поліція Волині вимагає в «Аверсу» спростування через сюжет про «салон розпусти».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: змі, луцьк, Волинь
В тему

Останні матеріали