13 Лютого 2020
Новини

Мешканці гуртожитку в Луцьку роками борються за право приватизувати власне житло

Мешканці гуртожитку в Луцьку роками борються за право приватизувати власне житло

Роками мешканці гуртожитку, що на бульварі Дружби Народів у Луцьку відстоюють право приватизувати власні помешкання.

На жаль, досі справа лишається у підвішеному стані через відсутність порозуміння з власниками даного приміщення, повідомляє заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

Щоб відстоювати свої інтереси й ефективно дбати про власне житло, люди мають намір створити ОСББ. Про це розповіли представники ініціативної групи, які днями завітали до Недопада на громадський прийом.

«Звісно, надамо увесь необхідний супровід, підтримку та інформування по даному питанню. У Департаменті житлово-комунального господарства представники громад, які готові узяти на себе відповідальність за стан власного будинку, можуть отримати усю інформацію по процедурі створення і розвитку ОСББ. Головна умова – згуртованість людей і правильний вибір голови. У тих будинках, де успішно функціонують ОСББ, бачимо ряд позитивних змін, люди економлять на опаленні, замінюють внутрішньобудинкові комунікації, вікна і двері тощо, залучаючи для цього кошти Луцької міської ради.

І всі ці зміни стають реальними, коли лучани об’єднуються і виявляють ініціативу. Тому завжди надаємо необхідну допомогу та роз’яснення всім мешканцям будинків, які готові діяти, використовуючи своє право на створення ОСББ і залучаючи кошти міського бюджету для оновлення власних помешкань», – ідеться в дописі посадовця.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, приватизація
В тему