10 Лютого 2020
Новини

У Держлісагентстві проводять обшуки через збитки на 6 мільйонів (фото)

У Держлісагентстві проводять обшуки через збитки на 6 мільйонів (фото)

У Держлісагентстві та лісництвах Житомирщини проводять обшуки через розтрату майна держава зазнала збитків на суму понад шість мільйонів гривень.

Чотирьох лісничих ДП "Олевське лісове господарство" підозрюють незаконній вирубці та реалізації майна в особливо великих розмірах. Про це повідомили у пресслужбі Державного бюро розслідувань.

Як розповіли у ДБР, працівники лісгоспу були у змові зі службовими особами. Вони вносили неправдиві дані до документів. На лісових ділянках було значно більше деревини, ніж в офіційно заявлених матеріалах. Згодом її незаконно зрубували та реалізовували за готівку.

 Держлісагентстві</em><em>? проводять обшуки 

"Обшуки проводяться за місцями розташування лісгоспу, його лісництв, спеціалізованого лісозахисного підприємства, територіального органу та центрального апарату Держлісагентства, а також у місцях проживання та інших об’єктах нерухомості посадових осіб державної лісової охорони", – зазначили у ДБР.

Під час одного з обшуків на території лісопереробки виявили 600 кубометрів деревини. Документів про її законне походження не було.

Незаконна деревина, яку виявили під час обшуків

Також у ДБР додали, що зараз слідчі та прокурори проводять 35 санкціонованих обшуків, в тому числі і за місцями проживання можливих фігурантів протиправної схеми.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: обшуки, ліс, дбр
В тему

Останні матеріали