8 Лютого 2020
Новини

Кількість жертв коронавірусу невпинно зростає: вже померло близько 800 людей

Кількість жертв коронавірусу невпинно зростає: вже померло близько 800 людей

У світі  кількість інфікованих коронавірусом  2019 nCoV із Китаю зросла до 34 888 осіб.

За останніми даними, смертельний вірус вбив уже 724 людини.

Про це свідчить карта поширення захворювання від Центру системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Хопкінса - пише Обозреватель.

За останню добу кількість загиблих зросла на 86 осіб. При цьому за 24 години інфікування зафіксували ще у 3416 чоловік. Вилікувати захворювання вдалося у 575 осіб, за весь час поширення вірусу одужали 2126.

Читайте також

У китайському місті Ухань, де стався спалах коронавірусу, з'явилися перші жертви серед іноземців. Як повідомляє Reuters з посиланням на посольство США в Пекіні, в лікарні помер 60-річний американець.

Карта поширення вірусу

Як повідомили у Всесвітній організації охорони здоров'я, далі для боротьби з поширенням китайського коронавірусу знадобиться близько $675 мільйонів. Епідемію 2019-nCoV вже визнали надзвичайною ситуацією міжнародного масштабу.

Крім того, США, Італія та деякі регіони Росії ввели НС у себе окремо. В Україні поки не було підтверджених випадків зараження коронавірусом.

Коронавірус

Читайте також

Всього, як показало спільне дослідження Центру безпеки охорони здоров'я імені Джонса Хопкінса, Всесвітнього економічного форуму і Фонду Білла і Мелінди Гейтс, такий вірус може погубити до 65 млн осіб.

Як повідомляв OBOZREVATEL раніше, в Європі зафіксували вже 31 випадок захворювання смертельним коронавірусом.

У Китаї від коронавіруса помер лікар, який першим виявив смертельну загрозу. Влада Китаю кілька тижнів приховувала інформацію про новий вірус і не робила ніяких дій.

Вчені та експерти з хвороб заявили, що спалах коронавірусу в Ухані скоро можуть оголосити пандемією. Такий термін виведе вірус на новий рівень, оскільки він відноситься до більш глобального спалаху.

Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, епідемія, смерть, китай
В тему