6 Лютого 2020
Новини

Демонтаж Старого ринку: петиція набрала необхідну кількість голосів

Демонтаж Старого ринку: петиція набрала необхідну кількість голосів

Лучани просять ліквідувати контейнери на Старому ринку.

За пів доби петиція набрала 300 голосів, необхідних для того, аби її взяли до розгляду в мерії. Про це на Єдиній системі місцевих петицій Алла Левчук.

Станом на 17:18 6 лютогю звернення зібрало вже 362 голоси.

Авторка петиції зауважує, що під час останніх подій, пов’язаних іх демонтажем ринку, підприємці, що там торгують, заявляють про підтримку більшості лучан, тож таким чином жінка хоче «відобразити об’єктивну думку жителів міста з числа тих, хто не є активним учасником зазначеного конфлікту».

«Ліквідація вказаних об’єктів пришвидшить належне облаштування зазначеної ділянки міста та приведення її до належного стану відповідно до санітарних норм, а також нестиме позитивний результат для покращення благоустрою міста в цілому», - зазначає у тексті авторка петиції.

Зауважимо, голосування щодо петиції загалом триває 14 днів.

Нагадаємо, в інтернеті опублікували відео, як бульдозери демонтували контейнери на Старому ринку Луцька.

Крім того, раніше виконком міськради ухвалив рішення про ліквідацію лівої частини Центрального ринку. Однак багато підприємців та працівників ринку з цим не погодилися і почали чергування. 3 лютого до ринку прийшли муніципали, які виписали штрафи за автомобілі, припарковані на пішохідних доріжках. І заявили, ніби їх намагалися бити. Також ЗМІ повідомили, що деякі підприємці вже переїхали зі Старого ринку на Новий.

У ніч на 5 лютого почався демонтаж ринку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, ринки, петиція
В тему