6 Лютого 2020
Новини

На Волині вилучили тютюну на 8 мільйонів

На Волині вилучили тютюну на 8 мільйонів

На Волині податкова міліція запобігла трьом спробам незаконного перевезення тютюнових виробів.

Про це інформує ДФС у Волинській області.

У ході реалізації наявної оперативної інформації щодо можливого незаконного транспортування тютюнових виробів фіскалами у взаємодії з працівниками Управління Служби безпеки України у Волинській області та ГУ НП у Волинській області затримано три транспортні засоби в районі Ковельського, Любомльського та Турійського районів.

В ході проведення оглядів транспортних засобів виявлено понад 33 000 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка виробництва Республіки Білорусь. Орієнтовна вартість вилученого підакцизу становить 1 350 тисячі гривень.

Крім того, правоохоронцями вилучено три транспортні засоби марки Volkswagen та Pegeout, якими здійснювалось незаконне транспортування сигарет.        

Слідчі дії здійснювалися в рамках досудового розслідування у  кримінальному провадженні зареєстрованому за ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут і транспортування з метою збуту підакцизних товарів) та ст. 199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут марок акцизного податку) Кримінального кодексу України, досудове розслідування якого проводить слідче управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області.

Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучені ТМЦ, а також проводиться весь комплекс заходів направлений на припинення функціонування схеми незаконного переміщення тютюнових виробів через Державний кордон та притягнення організаторів такої незаконної діяльності до відповідальності.  

Загалом, в ході проведення операції «Акциз-2020» протягом поточного року податковою міліцією Волині вилучено з незаконного обігу тютюнову продукцію орієнтовною вартістю 8 млн.грн. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, цигарки
В тему