6 Лютого 2020
Новини

Футболіст Шовковський може стати міністром

Футболіст Шовковський може стати міністром

Найближчим часом в Україні мають намір розділити міністерство культури і міністерство молоді та спорту на різні відомства.

Про це повідомляють джерела з Офісу Президента України. І як главу спортивного відомства розглядають одного з найвідоміших футболістів України – Олександра Шовковського, пише Сьогодні.

Поділ вже провели б, але цьому заважає підготовка спортсменів до літніх Олімпійських ігор-2020 року, які пройдуть в Токіо. Процедура поділу зайняла б якийсь час, і це обмежило б фінансування атлетів. Допустити цього не можна, тому процес призупинили.

Найвірогіднішим на даний момент є варіант, коли у нинішнього міністра культури, молоді та спорту України Володимира Бородянського заберуть спортивні питання, а створять Державне агентство спорту. Очолити його має впізнавана у ЗМІ особа.

Розглядається варіант запропонувати пост колишньому воротареві "Динамо" і збірної по футболу Олександру Шовковському. Нагадаємо, зараз він працює помічником Андрія Шевченка в тренерському штабі національної команди.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, кабінет міністрів, спорт
В тему