5 Лютого 2020
Новини

У Києві відкриють навчальний центр для нардепів

У Києві відкриють навчальний центр для нардепів

У Києві будуть навчати нардепів, голів ОТГ та депутатів місцевих рад.

Партія "Слуга народу" запускає роботу власного навчального центру на базі КВЦ "Парковий". Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук, - пише ТСН.

"Ви вже знаєте, що "Слуга народу" організує постійний навчальний центр на базі КВЦ "Парковий". Від березня розпочнуться навчальні програми із законодавчої роботи і медіатренінги", - написала вона.

За словами Кравчук, студентами "школи" стануть не лише народні депутати.

"15-16 лютого ми проведемо тренінг для голів ОТГ та депутатів місцевих рад на тему децентралізації. Поговоримо про схожості та відмінності між ОТГ і місцевими радами, що не проходили процес об‘єднання. Розглянемо управлінську структуру громади. Пояснимо місце та роль депутатського корпусу в управлінні регіонами. Окрему увагу приділимо бюджетному процесу та економічному розвиткові громад", - додала нардепка.

Також Кравчук зазначила, що на навчання запрошені 470 депутатів місцевих рад та 24 голови ОТГ, які були обрані від "Слуги народу" у грудні 2019 року.

"Серед тренерів: Андрій Осіпов – провідний експерт Інституту Політичної Освіти з роботи місцевих рад; Іван Лукеря – радник прем‘єр-міністра України, експерт Інституту Політичної Освіти з роботи з ОТГ; Олександр Слобожан – виконавчий директор Асоціації міст та громад України", - резюмувала вона.

Нагадаємо, одразу після парламентських виборів тоді ще майбутні депутати від "Слуги народу" з'їхалися до Трускавця на тижневе навчання.

Семінари-тренінги для новообраних народних депутатів відтепер відбуватимуться також і за кордоном, у США. Про це повідомила заступниця голови парламентської фракції партії "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: слуга народу, депутати, навчання
В тему