30 Січня 2020
Новини

Де в Луцьку можна провести весь день і не занудьгувати (фото)

Де в Луцьку можна провести весь день і не занудьгувати (фото)

У Луцьку є чим урізноманітнити свій відпочинок, ще й організувати його для всієї сім’ї  та друзів.

В РЦ “Промінь” маса різноманітних забав. Іноді достатньо зайти лише на третій поверх і провести там пів дня за розвагами. Тут поверх активного й творчого відпочинку, що ніколи не припиняється. Адже саме тут знаходиться цілодобовий заклад George`s Club.

Боулінг, більярд і караоке - це все знаходиться на третьому поверсі РЦ “Промінь”. Ресторан-караоке працює з 20:00, а боулінг та більярд - цілодобово, тож причин обмежувати себе у відпочинку в лучан та гостей міста немає. Вранці, в обід чи ввечері - двері закладу однаково гостинно відкриті й чекають на веселі компанії.

У залі для гри в боулінг щовівторка акція - перша година гри з 10 до 22:00 коштує всього 100 грн. Якщо ж у вас день народження в закладі пропонують знижку 30% на гру в боулінг чи більярд на вибір в день святкування і ще тиждень після нього.

В ресторані-караоке свято щодня. Любителі музики, співу й творчого відпочинку зустрічаються тут, щоб драйвово провести час і вишукано відсвяткувати важливі дати у своєму житті. Щодня караоке відкривається о 20:00.

  • Вільний мікрофон з 21:00 - повне самообслуговування, просто підходьте до звукорежисера, замовляйте пісню і співайте без жодних обмежень.

  • З 23:00 розпочинається програма і до розваг приєднується ведучий, а гості співають по черзі.

Відпочиваємо аж до ранку.

Будь-яке свято в ресторані-караоке це вишукано і вигідно проведений час. Адже за умови попереднього бронювання банкету гості закладу отримують знижку 20% на кухню і напої.

За деталями телефонуйте: 050 490 77 14

Бронювання доріжок для боулінгу відбувається за телефоном: 050 490 77 13

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, розваги
В тему