29 Січня 2020
Новини

На будь-який смак і гаманець: де у Луцьку купити іграшки Roblox (фото)

На будь-який смак і гаманець: де у Луцьку купити іграшки Roblox (фото)

У Луцьку консультанти "Будинку іграшок", що знаходиться на 1 поверсі Розважального центру "Промінь", розкажуть про іграшки Roblox та багато інших.

Як з’явилась іграшка роблокс?

Ліцензійні фігурки roblox – прототипи персонажів усім відомої однойменної комп'ютерної гри. Онлайн-гра, у якій можна самому створювати оригінальних персонажів і їхнє оточення, вийшла 2006 року. А вже 2017 року розробник гри викупив компанію Jazware і випустив чудові іграшки-прототипи комп'ютерних героїв.

Цікаво, що ігрова платформа дає можливість самостійно створювати не тільки персонажів, але й цілі тривимірні простори. Також, за допомогою найпотужніших ресурсів геймерського майданчика, ви можете оживляти віртуальний світ. Додаток доступний для установлення на комп'ютерах, приставках і мобільних пристроях.

Завдяки створеному виробництву, персонажів гри, яких створили геймери, тепер можна в реальності тримати в руках! А зараз я покажу героїв ближче і зроблю огляд іграшок.

Грай і колекціонуй! Особливості фігурок

Зовнішнім виглядом іграшка бренду роблокс нагадує популярний і всіма улюблений конструктор Лего. Їх дійсно об'єднує кубічний дизайн, але у roblox-фігурок можна змінювати частини конструктора. Фігурки можна переодягати чи додавати їм нові інструменти. Ви можете не лише змінити свого героя, а й придумати нового. Таким чином, віртуальна гра переноситься в реальний світ дитини.

Також іграшка-конструктор вміє тримати невеликі предмети в руках, може рухати головою, руками, ногами, приймати різні положення тіла. Фігурки невеликого розміру – приблизно 8 см.

Рекомендовані для хлопчиків і дівчаток від 6-ти років. Висока якість, зносостійкість і безпека пластика, з якого зроблена гра, гарантується виробником.

Кожен набір складається з іграшки-фігурки від лінійки roblox, тематичних аксесуарів (зброя, спорядження, транспорт тощо), буклету колекціонера й унікального коду для отримання предметів-бонусів у комп'ютерній грі.

Новинки іграшок roblox

Компанія випустила три лінійки статуеток, які щодня купуються зі швидкістю світла. Перша й друга лінійка вийшли 2017 року, які складалися з 80 «роблосян» (по 40 у кожній лінійці). Серед них були Stickmasterluke, Circuit Breaker, Mr. Bling Bling. У наборах героїв були такі серії, як: «Піцерія», «Атака зомбі» й багато інших колекцій. Третя лінійка складається з ексклюзивних героїв: Neverland Lagoon, Top Roblox Runway Model тощо. Завдяки взаємозамінності деталей, дитина може розіграти мільйон різних сюжетів гри й створити неповторні образи!

Купувати можна як поодинокі фігурки, так і повноцінні ігрові набори з великою кількістю аксесуарів і локаціями для сюжетної гри. У тематичних серіях, наприклад, в «Атаці зомбі», потрібно буде поборотися з нечистими силами. А в «Піцерії» можна створити кафе, в якому кухар приготує смачну їжу, а кур'єр доставить її за призначеною адресою на спеціальному транспорті.

Зверніть увагу й на набір Roblox large Vehicle The Abominator W3. Тепер у вашого улюбленого героя буде справжній автомобіль.Тільки уявіть, скільки нових ігор можна вигадати. Машина розроблена інженерами роблокс. Тож стиль онлайн-гри витриманий на 100%. Спереду машина має досить загострений бампер, тож виглядає дуже круто. А зверху оснащена сталевим каркасом.

Якщо ви любите сюрпризи, то для вас підійде Jazwares Roblox Mystery Figures. Для колекціонера це чудова нагода отримати нового персонажа в колекцію. А все тому, що в цьому наборі ховається містичний герой. Хто він? Ніхто не знає, коробочка закрита. Відкривайте та скоріше гратися! Особливість набору в тому, що в коробці з кожним героєм є секретний код. Його використовують у віртуальній грі.

Ігрові колекційні фігурки Jazwares Roblox Mystery Figures

Якщо ви любите сюрпризи, то такий подаруночок саме для вас. Для колекціонера це чудова нагода отримати нового персонажа в колекцію. А все тому, що в цьому наборі ховається містичний герой. Хто він? Ніхто не знає, коробочка закрита. Відкривайте та скоріше гратися! Особливість набору в тому, що в коробці з кожним героєм є секретний код. Його використовують у віртуальній грі.

На будь-який смак і гаманець – де купити та за якою ціною?

Продукція компанії – дуже популярна, але багато батьків задаються питанням – де купити іграшки роблокс? Адже не в кожному магазині продаються такі фігурки.

Купити можна в Будинку іграшок, що знаходиться на першому поверсі Розважального Центру "Промінь" в наявності як окремі статуетки, так і великі тематичні набори ігор.

Дуже важливим критерієм вибору є ціна. Тут теж все достатньо добре! Ціна на поодинокі фігурки стартує від 151 грн, а ігрові набори з кількома героями та безліччю аксесуарів коштують від 599 грн. Всі персонажі дуже цікаві, а ідея сюжету для гри завжди може змінюватися залежно від вашого настрою. Оживання віртуальної гри – це робота фантазії та креативність, тому дитина буде не тільки грати, але й розвиватися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, діти
В тему

Останні матеріали