30 Січня 2020
Новини

«Росія – наш головний стратегічний партнер»: Київ заполонили провокативні білборди (фото, відео)

«Росія – наш головний стратегічний партнер»: Київ заполонили провокативні білборди (фото, відео)

У ніч на четвер, 30 січня, у різних районах Києва стали з'являтися білборди з дуже неоднозначною рекламою.

Про це жителі Києва стали повідомляти в соцмережі. На білбордах було написано «Росія - наш головний стратегічний партнер» російською мовою і розміщена фотографія якогось Олега Катющенка. Клеїли таку рекламу в ніч з 29 на 30 січня і робили це дуже швидко. Про це повідомляє Інформатор.

Провокаційні білборди з'явилися, як мінімум, в чотирьох місцях: біля станції метро «Житомирська», на вулиці Палладіна, Гришко та на Окружній.

Близько 00:20 на проспект Перемоги прибули обурені комунальники, яким дали завдання оперативно демонтувати рекламні банери.

Та ж ситуація трапилася і на вулиці Гришка біля станції метро «Позняки». Туди приїхали правоохоронці, журналісти, муніципальна охорона і воїни АТО. Всі були шоковані, побачивши таку рекламу.

У соцммережі повідомляють, що Олег Катющенко - бізнесмен і засновник компанії Holly Industrial. Вона існує з 2011 року, займається будівництвом, відновленням котеджів, офісних та історичних будівель. Чоловік зареєстрований в Києві з 2002 року як ФОП з основним видом діяльності «оренда і управління власної або орендованої нерухомістю». На сайтах, де користувачі пишуть відгуки про підприємства, є коментарі, в яких обурені люди стверджують, що після Революції Гідності Катющенко втік до Москви. Дружиною Олега є Інна Катющенко - генеральний директор Edipresse Media, що видає жіночі журнали, зокрема "Viva!".

У соцммережі повідомляють, що Олег Катющенко - бізнесмен і засновник компанії Holly Industrial. Вона існує з 2011 року, займається будівництвом, відновленням котеджів, офісних та історичних будівель. Чоловік зареєстрований в Києві з 2002 року як ФОП з основним видом діяльності «оренда і управління власної або орендованої нерухомістю». На сайтах, де користувачі пишуть відгуки про підприємства, є коментарі, в яких обурені люди стверджують, що після Революції Гідності Катющенко втік до Москви. Дружиною Олега є Інна Катющенко - генеральний директор Edipresse Media, що видає жіночі журнали, зокрема Viva!. Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/kyiv/news/rosiya-nash-golovniy-strategichniy-partner-vnochi-u-kijevi-zyavilisya-provokaciyni-bilbordi-foto-video-656108.html?fbclid=IwAR2dgjfRxZQTKsH0kzPQsO9yDpnkwZcpNAITqCAh_N8OEQz2-z8gjGn0KqY

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, росія, реклама
В тему

Останні матеріали