29 Січня 2020
Новини

Євробачення 2020: за вихід у фінал Україна боротиметься з Росією

Євробачення 2020: за вихід у фінал Україна боротиметься з Росією

У вівторок, 28 січня в Роттердамі у Нідерландах відбулося жеребкування учасників міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2020.

Результати жеребкування, в ході якого учасників розподілили між першим і другим півфіналами, були опубліковані на офіційному сайті конкурсу.

Україна виступить на Євробаченні 2020 в першому півфіналі, який відбудеться 12 травня. Представник від України буде боротися за місце у фіналі конкурсу з Росією, Білоруссю, Румунією та іншими країнами-учасниками першого півфіналу.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

#OpenUp to the #ESC2020 Semi-Final draw????. . SF1: ????????????????????????????????????????????????????????????????|. ????????????????????????????????????????????????????????????????????????. . SF2: ????????????????????????????????????????????????????????????????????????|. ????????????????????????????????????????????????????????????????????????. . The Big 5, and our Host Country, The Netherlands, have automatically qualified for the Final. Viewers in those countries will be able to vote in the following Semi-Finals: . SF1: ????????????????????????. SF2: ????????????????????????. . Read more about the draw with the link in our bio????. . #Eurovision

Публикация от Eurovision Song Contest (@eurovision)

Всього в першому півфіналі виступить 17 учасників, в той час як у другому півфіналі конкурсу, який відбудеться 14 травня, глядачі побачать виступи 18 учасників.

65-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2020 відбудеться в травні в місті Роттердам. Традиційно Євробачення 2020 пройде в три етапи. Перший і другий півфінали відбудуться 12 і 14 травня, в той час як гранд-фінал, в ході якого визначиться переможець, пройде 16 травня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: євробачення
В тему