29 Січня 2020
Новини

На прибирання вулиць у Луцьку заклали 20 мільйонів

На прибирання вулиць у Луцьку заклали 20 мільйонів

На прибирання і підмітання луцьких вулиць у цьому році планують витратити 20 мільйонів гривень.

Відкриті торги для пошуку виконавця робіт оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 24 лютого, а аукціон має розпочатися 31 березня, пише ІА Волинські новини.

Мова йде про санітарне прибирання проїжджої частини, тротуарів, газонів вулиць, схилів, скверів міста Луцька протягом року, зокрема механізоване прибирання та полив вулиць, із вивезенням зметів і сміття на полігон твердих побутових відходів у селі Брище.

Серед вимог до учасників торгів – наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації, чітке дотримання режимів і графіків прибирання, забезпечення належного санітарного стану на території, що прибирається, ручне та механізоване прибирання, обов’язкове вивезення зметів та сміття на полігон, обов’язкова наявність GPS-навігації на прибиральній техніці, очищення від ґрунту та порослі території вздовж дорожніх бордюр зі сторони газону, тротуару, а також дотримання природоохоронного та санітарного законодавства.

Послуги з прибирання і підмітання вулиць у Луцьку надаватимуть протягом 9 місяців – до кінця поточного року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк
В тему

Останні матеріали