27 Січня 2020
Новини

Намагалися вкрасти гроші, зібрані на порятунок семимісячного малюка з Волині

Намагалися вкрасти гроші, зібрані на порятунок семимісячного малюка з Волині

Шахраї намагалися зняти кошти, які збирають на порятунок життя семимісячного волинянина.

На щастя, через швидку реакцію батька хворого хлопчика, їм вдалося зняти лише менше тисячі гривень. Про інцидент пише Вісник.

Телефонний номер тата Миксимчика привласнили невідомі. На щастя, з його банківського рахунку встигли зняти лише трошки менше тисячі гривень, адже він швидко помітив заблокування телефону.

Аби уникнути таких ситуацій варто піти у сервісний центр вашого оператора, "прив'язати" номер телефону до паспорту й заборонити віддалену заміну сім-карти. Тобто, лише ви з своїм паспортом матимете змогу це зробити у разі потреби.

«Однак, хочемо застерегти, будьте обачні та обов'язково перевіряйте номер картки (сподіваємося, що невідомі нікому не дали інший рахунок). Також, коли бачите оголошення про збір для Максимка - перевіряйте, чи номер картки на картинці збігається з номером, який ми розповсюджуємо», – йдеться у соцмережі.

Нагадаємо, семимісячному Максимку Грицишину поставили страшний діагноз – "Вроджена вада розвитку жовчних шляхів". Максиму потрібна трансплантація печінки. Тільки на одну операцію для хлопчика потрібно більше 1 000 000 грн. Ця сума є непідйомною для сім'ї, тому усіх небайдужих просять допомогти.

Нагадуємо реквізити: Рахунок «ПриватБанк»: 5168757344200466. Отримувач: Грицишин Олена Василівна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: шахрайство, допомога, Волинь
В тему