26 Січня 2020
Новини

У Львові відкрили канабіс-кафе: що в меню першого в Україні такого закладу (фото)

У Львові відкрили канабіс-кафе: що в меню першого в Україні такого закладу (фото)

У Львові на вулиці Лесі Українки відкрили канабіс-кафе з наливками під назвою "Львівські Коноплі".

У меню першого в Україні такого закладу   – страви і напої з додаванням кoнопель. Тут можна скуштувати з ними випічку, хумус, сир, шоколад, чай, каву, пиво, вино, наливки і ще багато чого. Сподобалося – можна купити додому.

Усі страви з додаванням або конопляної витяжки, або насіння, або олії.

Серед алкогольних напоїв – наливки, крафтове пиво та вино. Пропонують також комбучу (напій з чайного гриба) і конопляне молоко. У кафе є вітрина, де можна придбати косметику з коноплі.

Львівські коноплі

За словами власників, конопля здавна була у побуті українців, тому вони вирішили зламати стереотипи щодо цієї красивої та корисної рослини. "Ми вирішили подарувати маленький Амстердам нашому прекрасному Львову", – йдеться у повідомленні.

«Наша концепція – без стереотипного ставлення до корисної рослини, яка давно забута і не використовується українцями. Куріння ми не пропагуємо. Пропонуємо вживання коноплі в їжу. У кожній позиції нашого меню присутня конопля, яка дозволена законом», – розповідає  власниця закладу Мар'яна Наконечна.

Щодо ціни, то скажімо келишок наливки тут обійдеться щонайменше у 38 гривень, а комбучі – у 45 гривень. Сирна закуска з коноплями – 230 гривень, хумус – 168 гривень.

Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, кафе
В тему

Останні матеріали