24 Січня 2020
Новини

Зеленський зустрівся з президентом Ізраїлю: про що говорили

Зеленський зустрівся з президентом Ізраїлю: про що говорили

Володимир Зеленський провів переговори з президентом Ізраїлю Реувеном Рівліном.

Про це повідомляє Офіс глави української держави.

"Ми солідарні з народом Ізраїлю у вшануванні пам'яті жертв Голокосту", – сказав Володимир Зеленський.

Він нагадав, що в цю жахливу трагедію під час нацистського терору в Україні було знищено більше мільйона євреїв і понад чотири мільйони українців і представників інших національностей.

"Трагедія Бабиного Яру відома у всьому світі. У 2020 році в Україні планується почати розвиток Національного історико-меморіального заповідника "Бабин Яр". Він повинен включати Український музей Голокосту і Меморіальний музей пам'яті жертв Бабиного Яру", – сказав президент України і додав, що він і його уряд будуть приділяти цьому питанню належну увагу.

Зеленський також висловив задоволення політичних діалогом між Україною і Ізраїлем і відзначив, що Ізраїль є одним з ключових торговельних партнерів України в регіоні Близького Сходу.

"Упевнений, що наші тісні зв'язки повинні і надалі динамічно розвиватися. Переконаний, що подальшому зростанню взаємного товарообігу сприятиме підписана в січні 2019 року Угоду про вільну торгівлю між нашими країнами. Імплементація його положень може допомогти збільшити товарообіг в короткій перспективі до 2 мільярдів доларів", – сказав додав він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський, ізраїль, президент
В тему

Останні матеріали