21 Січня 2020
Новини

У Луцьку грабіжник викинувся з вікна – без догляду залишилися діти 2 і 4 років (відео)

У Луцьку грабіжник викинувся з вікна – без догляду залишилися діти 2 і 4 років (відео)

У луцькій багатоповерхівці вистрибнув у вікно і розбився 31-річний чоловік, якого під конвоєм з квартири вивели правоохоронці.

Трагедія ледь не сталася на очах дітей загиблого, котрих у цей час забирали до притулку працівники соцслужб, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Біля входу у під’їзд уламки скла з розбитого вікна на сходовій клітці між шостим та сьомим поверхом – саме звідти і стрибнув чоловік. У поліції кажуть, що намагалися затримати його вже кілька місяців. "У листопаді суд визнав чоловіка винуватим. Йдеться про вчиннення низки крадіжок із магазинів. Однак громадянин ігнорував судове рішення  та переховувався", - пояснив речник поліції у Волинській області Віктор Гомоль.

Сусіди дивуються, що весь цей час чоловік жив разом із доньками двох та чотирьох років. Його співмешканка, мати дівчаток, півроку як у в’язниці. "Вона під слідством була. Їй дали п’ять років за крадіжку якусь чи що, я точно не знаю", - кажуть мешканці будинку.На обліку соцслужб сім’я не перебувала, бо хоч чоловік і випивав, але про дівчаток дбав і дуже їх любив. Допомагала виховувати дітей його мама – привозила із села сумки з харчами. "Ввічлилий був, завжди привітається, і дітки дуже його любили", - стверджують сусіди.

Поки поліція розшукувала чоловіка, соцслужби намагалися забрати дітей у притулок, бо отримали ухвалу суду. Але чоловік віддавати доньок відмовлявся. "Із трьох разів тільки один раз до нього потрапили, щоб з ним поговорити – то в нього наготовлено їсти було, більш-менш як чоловік може прибрати", - каже начальник служби у справах дітей Федір Шульган. Дівчатка про смерть батька не знають, вони зараз у притулку. Їхня мама повернеться з в’язниці лише через три роки. Чи віддадуть дітей бабусі, поки невідомо.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, самогубство, кримінал
В тему