21 Січня 2020
Новини

У Києві припинили діяльність порно-студії

У Києві припинили діяльність порно-студії

Поліція Києва повідомила про підозру трьом організаторам онлайн порно-студії.

На орендованих квартирах дівчата за гроші транслювали онлайн-відео порнографічного характеру, - інформують поліцейські, отримали оперативну інформацію про діяльність онлайн порно-студії.

Правоохоронці встановили організаторку, нею виявилась 33-річна жінка, яка проживає у Київській області. Також встановили двох її спільників – 30-річна киянку та 35-річного адміністратора.

Співробітники поліції встановили, що у порно-студії за винагороду працювали 20 дівчат. Підбір здійснювали адміністратори через оголошення в інтернеті. У подальшому вони навчали їх транслювати порнографічне відео на спеціалізованих сайтах. За місяць організаторка отримувала близько 100 000 гривень.

У столичній порно-студії працювало 20 дівчат / Фото: Нацполіція

Під час обшуків порно-студій поліція вилучила комп’ютерну техніку, мобільні телефони, гроші, еротичні іграшки та білизну. Двом адміністраторам та веб-моделі повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 301 – ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних матеріалів. Фігурантам загрожує до семи років позбавлення волі.

Поліція закрила столичну порно-студію / Фото: Нацполіція

Правоохоронці затримали адміністратора порно-студії / Фото: Нацполіція

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, порнографія
В тему