16 Січня 2020
Новини

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук йде у відставку? (відео)

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук йде у відставку? (відео)

У кабінеті міністрів України черговий скандал, який може закінчитись відставкою прем’єр-міністра Олексія Гончарука. 15 січня в мережі з’явився аудіозапис розмови нібито Олексія Гончарука, заступниці глави НацБанку Катерини Рожкової і міністерки фінансів Оксани Маркарової. У цій розмові, людина, голос якої дуже схожий на голос Гончарука не дуже добре відзивається про Президента Володимира Зеленського. Стверджує, що у нього дуже примітивне розуміння економічних процесів. Президент не розуміє за рахунок чого зміцнюється курс гривні. І що їм потрібно придумати, чим заповнити цю порожнечу в голові Зеленського. Складається враження, що й уряд не розуміє, за рахунок чого тримається курс. Ролик із записом розмови підписали так: «Було тайним – стало явним. Історія, як Олексій Гончарук, Оксана Маркарова, Яків Смолій, Катерина Рожкова, Юлія Ковалів збиралися на нараду до "тупого президента" Зеленського».

Олексій Гончарук – Прем’єр-міністр України: «Останнім часом, проти мене особисто і проти уряду розгорнулись масовані медіа атаки в соц. мережах та ЗМІ. Це свідчить про те, що ми на правильному шляху. Ми вже перекрили дуже багато корупційних потоків та схем і не даємо грабіжникам обкрадати країну. Вони вже втратили мільйони гривень. І надалі, щодня втрачатимуть мільйони гривень тіньового доходу.»

Депутат від партії «Слуга Народу» Олександр Дубінський заявив, що вчора на засідання фракції підіймалося питання, щодо оголошення недовіри до прем’єра Гончарука, якого він назвав Дебілом, однак голосування провалили.

Олександр Дубінський – Депутат від фракції «Слуга народу»: «Дивлячись на опублікований запис усвідомлюю, що прем’єр-міністр України просто профан, дебіл. І люди, які працюють з ним в кабінеті міністрів, яких він відбирав в якості міністрів теж дебіли. Члени правління національного банку не просто дебіли, а ще й крадії. Вчора на фракції проголосували за те, щоб висловити недовіру прем’єр-міністру, який ображав Президента, а разом із тим 73% громадян України, але проголосувало лише 20 людей.»

Почала з’являтись інформація, що Олексій Гончарук написав заяву на звільнення. Однак у прес-службі кабміну цей факт спростовують.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Відео T1.ua, україна, скандал
В тему

Останні матеріали