16 Січня 2020
Новини

Сміття, конфлікти й хаотичне паркування: луцькі патрульні наводять лад на авторинку (фото)

Сміття, конфлікти й хаотичне паркування: луцькі патрульні наводять лад на авторинку (фото)

У Луцьку до патрульної поліції надходили звернення мешканців, які просили навести лад  на території так званого авторинку, що на кільці вулиць Єршова-Карбишева.

Про це інформує патрульна поліція Волинської області.

У поліції повідомляють, що у цьому місці водії паркувались хаотично, конфліктують між собою, часто залишають після себе сміття і безлад.

Уже декілька тижнів поліцейські систематично патрулюють цю ділянку, зокрема, у ніч з середи на четвер та в четвер і в неділю впродовж дня (самі в ці два дні і відбувається торгівля автомобілями).

«Але головне – це наша превентивна робота, спілкування, пояснення людям, чого не можна допускати. Має бути порядок. Крім того, поруч розташовані підприємства, і в четвер вулиці тут справді перевантажені транспортом, тому ми ретельно слідкуємо за безпекою руху», - розповідає патрульний Володимир.

Зауважують, що поруч розташована нафтобаза, тож в разі виникнення якихось надзвичайних ситуацій сюди потрібно буде організувати безперешкодне потрапляння спецтранспорту (пожежна, "швидка" тощо), аби не постраждали люди. Відповідно, на дорогах і прилеглих територіях має бути лад.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк
В тему