14 Січня 2020
Новини

У Польщі зник 22-річний українець

У Польщі зник 22-річний українець

У Польщі розшукують 22-річного українця Ігоря Скрипника, який зник наприкінці 2019 року.

Востаннє Ігоря бачили на заправній станції в польському місті Красне 26 грудня. Про це повідомляється на сайті поліції Підкарпаття, пише Сьогодні.

Поліцейські визначили, що зниклий рухався на чорній Audi A4, а автомобіль був помічений на трасі Жешув – Нисько. У свою чергу видання Yavp.pl повідомляє, за даними польської поліції, справа про зникнення Ігоря Скрипника може виявитися набагато складнішою, ніж вважалося спочатку.

"Вивчені обставини вказують на те, що могло дійти до злочину. Прокуратура зазначає, що людина не могла з власної волі покинути місце проживання, тому розпочато кримінальне провадження за фактом викрадення людини", – зазначає видання.

На сьогодні відомо, що громадянин України в день свого зникнення пересувався на чорному автомобілі Аudi A4 в напрямку українського кордону. Зокрема, авто зафіксували на трасі Жешув-Ярослав. Увечері 26 грудня, близько 20:30, його також бачили в місцевості Новошєлєц, недалеко від міста Нисько.

В автомобілі разом зі зниклим було ще двоє чоловіків, які доїхали до кордону з Україною і перетнули його. Сам Ігор Скрипник не виїжджав з Польщі, а його подальша доля залишається невідомою.

Всіх, хто може надати інформацію про місце знаходження українця, просять звернутися в поліцію за тел. 17858 32 24 або 17858 33 10.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: польща, українці, розшук
В тему

Останні матеріали