9 Січня 2020
Новини

Зеленський міг провести таємну зустріч з делегацією з Москви, — ЗМІ

Зеленський міг провести таємну зустріч з делегацією з Москви, — ЗМІ
Літак, яким пересувався Зеленський

Маршрути пересування приватних літаків 9H-VJN та T7-GEM можуть свідчити про те, що в Омані Президент України Володимир Зеленський зустрічався з делегацією з Москви.

Таких висновків доходять texty.org.ua, посилаючись на дані системи Radar Box, передає Цензор.НЕТ.

"Чартерний літак Bombardier з номером 9H-VJN прилетів у столицю Оману Маскат зі Стокгольма з посадкою в Москві майже одночасно з таємничим польотом літака Медведчука, який також був у Маскаті в той час, а саме 7 січня ввечері", - повідомляє видання.

"Через це стає очевидним, що чартер для Зеленського був замовлений ще до катастрофи Боїнга МАУ в Тегерані. Однак замість того, щоб після звістки про трагедію відразу полетіти з Оману ще вранці 8 січня (на той момент літак уже був на місці, і мав кілька годин на підготовку для польоту), Зеленський чогось чекав. Наша версія - він чекав зустрічі з кимось, хто прилетів до Оману з Москви на тому ж літаку Bombardier (9H-VJN), який потім повіз Зеленського в Київ", - зазначають журналісти.

Видання повідомляє, що лише після того, як зустріч відбулася, тепер уже літак Медведчука відвіз партнера(-ів) Зеленського до Москви, а незабаром до Києва полетів і сам Зеленський, на вищезгаданому Bombardier (9H-VJN).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський, росія, Україна
В тему