7 Січня 2020
Новини

Особистий корабель Путіна не зміг пришвартуватися в Стамбулі. Чому? (фото, відео)

Особистий корабель Путіна не зміг пришвартуватися в Стамбулі. Чому? (фото, відео)

Плавучу резиденцію Володмира Путіна, військовий корабель "Маршал Устінов", не змогли пришвартувати в Стамбулі.

Про це в Facebook повідомив керівник проєкту в Інституті чорноморських стратегічних досліджень, журналіст Андрій Клименко, пише Оbozrevatel.

За його словами, приблизно о 11.00 за київським часом чотири турецьких буксири марно намагалися допомогти кораблю пришвартуватися біля військового причалу на мисі Сарайбурну, але той не зміг зайти "на почесне місце" і повернувся на стоянку в Мармуровому морі.

Журналіст додав, що 25 грудня "Маршал Устінов" несподівано прибув до окупованого РФ Севастополя і увечері 5 січня став на якір у Мармуровому морі. За даними Клименка, прибуття крейсера в Стамбул "безпосередньо пов'язане з візитом Путіна для зустрічі з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом".

У мережі потролили НП із резиденцією Путіна на воді. "Корито "Маршал Устінов" втратило керування, врізалося в берег, 4 турецьких буксири не змогли пришвартувати. Сміливець Путін побоявся жити в готелі і пригнав у Стамбул крейсер. Як він із 6-ю фсошниками збирався ходити в крихітний гальюн?" – написав блогер Вал Мішель.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир путін, росія, Фото
В тему

Останні матеріали