4 Січня 2020
Новини

Під Тернополем діти горіли після вибуху в клубі (фото)

Під Тернополем діти горіли після вибуху в клубі (фото)

На Тернопільщині у клубі села Угринів прогримів вибух та спалахнула пожежа.

У вогні  постраждали 8 підлітків, які на той час перебували в приміщенні  на репетиції різдвяного вертепу.

Після вибуху у клубі всіх дітей у віці від 12 до 17 років з опіками забрали до лікарень. За попередньою версією рятувальників, вибух міг статися через витік газу. Місцеві жителі розповіли, що почули звуки, схожі на вибух петард, а потім пролунав вибух, повідомляє видання "20 хвилин".

"Він був настільки сильний, що уламки клубу опинилися у дворі в сусідів", – розповіла місцева жителька. Вона додала, що фасад будівлі повністю зруйнований, даху немає.

Діти вибігали з клубу, всі горіли. Сусіди намагалися їх врятувати. Кричали їм: "Лягайте, вбивайте вогонь об землю". У них був шок, вони бігли центральною дорогою, їх волосся горіло, куртки плавилися, – додала жителька Угринова.

Мама одного з постраждалих хлопчиків розповіла, що їй зателефонувала сусідка і повідомила про трагедію.

Мені подзвонила сусідка і сказала: "Викликай "швидку" і вези малого до лікарні, там у клубі вибух стався. Діти з опіками". Я побігла туди і не впізнала свого сина. Я не знаю, який ступінь опіків, у Тернопіль з ним поїхав чоловік, – розповіла матір одного з постраждалих.

"Вони всі такі красиві і розумні хлопці, може і мали з собою петарду, але хіба через неї такий вибух стався? Більше нічого не знаю. Чекаємо новин з лікарні", – додала жінка.

Клуб на Тернопільщині після вибуху в ньому / Фото пресслужби поліції Тернопільщини

Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Надзвичайні події, вибух
В тему