30 Грудня 2019
Новини

Підсумки року. Україна (відео)

Підсумки року. Україна (відео)

Час підбивати підсумки.

Володимир Зеленський

Хто точно може записати цей рік собі в актив, то це однозначно Володимир Зеленський. Безпрецедентна подія у світовій політиці, комік, який роками висміював українських політиків, очолив державу. Чи могли б ви уявити декілька років тому, що Володимир Зеленський стане президентом , і за нього проголосує 73%  ? Думаю навряд. В день інавгурації, Зеленський розпорядився розпустити Верховну раду й призначити позачергові парламентські вибори. На яких, до слова, пропрезидентська партія здобула блискавичну перемогу. Політика президента відзначається рішучістю.

Обмін полоненими

Відбувся масштабний обмін полоненими між Україною та проросійськими бойовиками у форматі "всіх на всіх". На Батьківщину повернулися українці, яких окупанти незаконно утримували на Донбасі. Серед них 12 військових, яких найманці Росії захопили у полон під час війни. Про цей обмін Володимир Зеленський І Володимир Путін домовилися під час нормандського саміту в Парижі. Київ передав представникам окупаційних адміністрацій 124 особи. Натомість на Батьківщину з ОРДЛО повернулися 76 полонених.

Футбол 

Несподівано для всіх у 2019-му році українці навчилися грати в футбол. Збірна України показала феєричну гру й пробилася до фінальної частини Євро 2020. В минулому найкращий футболіст у світі, а зараз тренер національної збірної Андрій Шевченко заставив хлопців повірити в себе. Сподіваємось на хороший результат на Євро.  А от хто здивував так здивував це молодіжна збірна України ю20. Наші хлопці катком пройшлися по суперниках і виграли чемпіонат світу з футболу. Чесно кажучи, ніколи не думав, що колись таке скажу. Але Україна чемпіон світу з футболу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Відео T1.ua
В тему

Останні матеріали