30 Грудня 2019
Новини

Про бурштинову мафію на Волині знімуть комедію

Про бурштинову мафію на Волині знімуть комедію

За понад 11 мільйонів гривень в Україні знімуть комедію «Бурштинові копи».

Фільм розповідає про столичного копа, якого переводять в село на Волині, а в напарники дають місцевого поліцейського. Разом вони кидають виклик могутньому бурштиновому барону, повідомляє Вісник+К.

Державне агентство України з питань кіно уклало з ТОВ «Кінохіт Ю ЕЙ» договір про надання державної підтримки на виробництво (створення) фільму «Бурштинові копи» розміром 11 млн 625 тис. грн. (75% загальної вартості виробництва фільму).

Кінопроєкт комедії «Бурштинові копи» став одним із переможців Одинадцятого конкурсного відбору Держкіно. Режисер картини – Аліна Бухтіярова, автор сценарію картини – Іван Мелашенко. Продюсери – Іван Букрєєв, Роман Грищук.

«Бурштинові копи» – фільм, у головних ролях якого ви побачите дует Жені Яновича і Олега Маслюка. Стрічка розповідає про столичного копа, якого переводять в село на Волині, а в напарники дають місцевого поліцейського. Разом вони кидають виклик могутньому бурштиновому барону.

«Фільм «Бурштинові копи» – це перша в Україні комедія про поліцейських-напарників. Жанр бадді-муві дуже популярний в Голлівуді, до нього відносяться такі хіти, як «Люди в Чорному», «48 годин», «Круті лягаві».

Реліз фільму в Україні планується у 2021 році.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, кіно
В тему