22 Грудня 2018
Новини

У Луцьку Вірастюк презентував комедію «Пригоди S Миколая» (фото)

У Луцьку Вірастюк презентував комедію «Пригоди S Миколая» (фото)

Головний герой української сімейної комедії  Василь Вірасюк привіз до Луцька кінострічку «Пригоди S Миколая» Семена Горова (робоча назва – «Груднева казка, або Пригоди Святого Миколая»).

Дива багато не буває, але здивувати відвідувачів найбільшого культурно-розважального центру «Адреналін Сіті» сьогодні таки вдалося. Знімальна група сімейної комедії режисера Семена Горова на чолі з головними героями Василем Вірастюком, який грав роль «Кабана» та Григорія Боковенка – «Миколая» завітала до Луцька та зустрілася з маленькими глядачами, їх батьками.

вірастюк у луцьку

У головному фойє центру зібралося більше сотні охочих побачити, почути та сфотографуватися із українськими зірками та найсильнішою людиною світу.

«А не важко було возити купу дівчат на санчатах?..» «Ваш улюблений момент у фільмі…» «Які дива траплялися на знімальному майданчику…» «Де знімали фільм і чому саме сімейна комедія…»

вірастюк луцьк 1

Ці та безліч інших запитань пролунали під час зустрічі з луцькими глядачами. На всі з них актор та режисер давали вичерпні відповіді хоча «Святий Миколай» поспішав ще сьогодні до Ковеля, а потім на зустріч з львівськими глядачами.

вірастюк луцьк 2

На завершення, усі присутні отримали в подарунок афіші та календарики з особистими підписами головних героїв. Море емоцій, купа вражень та ще більше новорічно-різдвяного настрою напередодні свят дарує «Адреналін Сіті».

Загалом, стрічка розповідає про пригоди другокласника Артема, чия сім’я щойно переїхала з великого міста до будинку у Карпатах. До Артема напередодні Дня Святого Миколая неочікувано з’являється сам Миколай. Але, насправді це злодій в костюмі чарівника.

вірастюк святий миколай

Хлопчику разом з сестрою-підлітком і місцевими дітлахами доводиться проявити справжню згуртованість, сміливість і винахідливість, аби перемогти злодія і врятувати справжнього Святого.

вірастюк луцьк кино

Фільмування розпочалося ще у грудні 2017 року й завершилося у травні 2018 року. Зйомки відбувалися у павільйоні кіностудії «Київнаукфільм», на території Національного музею народної архітектури та побуту України в Пирогові, у Києві, на курорті Драгобрат та у селі Ясені Рожнятівського району Івано-Франківської області.

До речі, саунд-трек у фільмі звучить від гурту «O.Torvald», який створив нову пісню спеціально для фільму.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Волинь, Фото
В тему