26 Грудня 2019
Новини

На Волині з автошляху вкрали дорожні знаки

На Волині з автошляху вкрали дорожні знаки

На нещодавно відремонтованій автодорозі Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне на ділянці Володимир-Волинський – Луцьк викрали дорожні знаки і зруйнували елементи облаштування доріг.

Про це повідомляється на сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області у Facebook.

Зокрема, на зазначеному відрізку автошляху Н-22 невідомі особи викрали значну кількість дорожніх знаків та потрощили бар’єрне огородження, а днями там виявлено пошкоджені сигнальні стовпчики.

Непоодинокими є випадки завдання шкоди дорожній інфраструктурі внаслідок ДТП, що незафіксовані в поліції, адже порушники залишають місце пригоди. У такому разі, як правило, неможливо встановити винуватця і стягнути з нього матеріальну шкоду, тож відновлювати пошкоджене майно доводиться за державні кошти, що спрямовуються на експлуатаційне утримання автошляхів.

Унаслідок таких вчинків не лише завдається шкода державному майну, а й ставиться під загрозу безпека користувачів доріг, бо відсутність того чи іншого засобу організації дорожнього руху створює передумови для виникнення дорожньо-транспортних пригод.

Служба автомобільних доріг у Волинській області звертається до волинян із проханням дбайливо ставитися до технічних засобів організації дорожнього руху, елементів облаштування доріг та штучних споруд на них.

«Також закликаємо громадян не бути байдужими і, у разі виявлення випадків навмисного пошкодження або викрадення елементів облаштування доріг, своєчасно повідомляти про це в правоохоронні органи та в Службу автомобільних доріг у Волинській області», – йдеться в повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, дороги, крадіжка
В тему