Відео

У Дніпрі, невідомі вкрали заліза на кілька гривень, а збитків спричинили на тисячі (відео)

У Дніпрі, невідомі вкрали заліза на кілька гривень, а збитків спричинили на тисячі (відео)

19 червня у Дніпропетровській області з рейок зійшли 11 вагонів товарного потягу. У результаті події ніхто не постраждав.

Про це інформує прес-служба ГСЧС.

Імовірно, аварія сталася близько 4 години ранку. За даними рятувальників, в 2 цистернах і 9 вагонах знаходиться металобрухт. Кілька вагонів з'їхали з рейок, один з них розвернуло поперек. На місці працюють співробітники Придніпровської залізниці, аварійна служба і ГСЧС. О сьомій ранку до місця події приїхали крани, які ставили поїзд на місце.

Співробітники залізниці ситуацію не коментують. Усунути поломку планують в першій половині дня. До місця аварії не підпускають сторонніх людей, проте дозволяють пройти місцевим жителям, які переходять через колії.

За останніми даними встановлено, що інцидент стався через те, що злодії вкрали скріплення головної колії та болти. Скільки точно метрів залізно дорожнього полотна було пошкоджено, – невідомо.

До слова, у середньому по Україні за кілограм чорного металу дають 5 гривень. Невідомо скільки заробили крадії, але збитків вони нанесли на кілька тисяч гривень.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, потяги, рятувальники, крадіжка, аварія, дніпро
В тему