26 Грудня 2019
Новини

Повибивали зуби: в Одесі військовослужбовицю побили колеги (відео)

Повибивали зуби: в Одесі військовослужбовицю побили колеги (відео)

Військовослужбовиця Наталя Куліш, яку побили у військовій частині в Одесі, розповіла деталі інциденту.

Постраждала підкреслила, що має всі записи розмов з керівництвом, під час яких на неї тиснули, пише Сьогодні.

Як стало відомо, конфлікт стався 14 грудня. На роботу Наталю викликали товариші по службі, призначивши зустріч у парку. Одна з колег сильно вдарила її в обличчя з подальшим поштовхом в плече. Після цього їй вибили кілька передніх зубів. За її словами, на місці був присутній старший лейтенант.

"Ротний командир Михайло Савичев все це бачив і сказав, що ти нікому нічого не доведеш. Після цього я звернулася до Ангелюка – заступника начальника по тилу і розповіла, що мене побили. Він сказав, що мене спишуть і повністю звільнять з армії і почав погрожувати , що далі служити я не буду. Також сказав, щоб я нікому не повідомляла про даний інцидент і щоб в госпіталь не зверталася, адже ніхто нічого не зможе довести", – розповіла Наталія Куліш.

Кілька днів Наталії не дозволяли звертатися в госпіталь. Через 6 днів жінка покинула службу і звернулася до медиків.

Потім Куліш повідомила в Військову службу правопорядку, поліцію, проте виробництво так і не почали. За її словами, після допитів в документах зафіксували, що вона плутано дає свідчення, значить вона бреше.

Крім того, постраждала звернулася із заявою до Військової Прокуратури, і в Службу безпеки України і просить перевірити військову частину А-3438 на предмет наявності, законного списання, використання за призначенням військового майна, включаючи столову і склади.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, одеса, бійка, армія
В тему