25 Грудня 2019
Новини

Яким буде Новий рік в Україні: погода на тиждень

Яким буде Новий рік в Україні: погода на тиждень

Погода в Україні в останні дні Старого року дуже зміниться.

В країну повернуться дощі, зливи, а пізніше і сніги, - про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

У середу, 25 грудня, в країні все ще збережеться тепло від (+5... +7), а на Півдні-від +7 до +11. Але на Заході і Сході похолодає до +2... +5 градусів.

Крім того, по всій країні можливі досить сильні дощі, а в районі Карпат упереміш зі снігом. Вітер буде досить сильний, місцями поривчастий.

У четвер, 26 грудня, температура повітря знизиться на 1-2 градуси в центральних і південних областях. А на Заході буде йти мокрий сніг з дощем. Сильні опади ймовірні у Київській і Чернігівській областях, а на Луганщині навіть вигляне сонце.

На Україну насувається справжня зимова стихія: які області під ударомНа Україну насувається справжня зимова стихія: які області під ударом

А ось 27 грудня варто чекати більш серйозного похолодання на Півночі, Заході і в Центрі. Сніг та мокрий сніг по всій території, крім східних областей, де можливі незначні опади у вигляді дощу.

У суботу, 28 грудня, прийде перший за довгий час мінус в денний час, буде похмуро, на Заході невеликий сніг, в інших регіонах - мокрий сніг.

Ще більше похолодає у неділю, 29 грудня. Денний мінус добереться і до південних областей. По всій країні буде йти невеликий сніг.

На Україну насувається справжня зимова стихія: які області під ударомНа Україну насувається справжня зимова стихія: які області під ударомНа Україну насувається справжня зимова стихія: які області під ударом

Проте вже з 1 січня в Україну знову повернеться потепління.

В перший тиждень січня 2020 року температура буде коливатися від -2 до +2 градусів. При цьому можливі невеликі снігопади.

Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, прогноз погоди
В тему