19 Грудня 2019
Новини

У Луцьку хочуть по-новому платити перевізникам

У Луцьку хочуть по-новому платити перевізникам

У Луцькраді обговорили новий спосіб оплати праці перевізникам маршруток та тролейбусів.

Про це під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 19 грудня, повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов, - пише ІА "Волинські Новини".

З його слів, серед планів на найближче майбутнє – перехід на транспортну оплату роботи луцьким перевізникам.

«Будемо платити перевізникам за кілометри пробігу. На мою думку, це потрібно зробити для того, щоб всі маршрути, без виключення, були вигідними для перевізника. Щоб перевізники були зацікавлені виїжджати на маршрут незалежно від транспортного сполучення», – зазначив головний транспортник Луцька.

Наразі ж, з його слів, управління моніторить пасажиропотік на кожному із наявних маршрутів, щоб у подальшому повністю володіти ситуацією.

«За станом на сьогодні, перевізники більш схильні до заробітку у виглядів готівки від пасажирів, але, у той же час хочуть пробний період, аби могти оцінити реальний пасажиропотік на маршруті і подальші перспективи», – резюмував посадовець.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, громадський транспорт, гроші
В тему