19 Грудня 2019
Новини

Сьогодні — день народження патрульної поліції Волині (фото)

Сьогодні — день народження патрульної поліції Волині (фото)

У День покровителя Луцька Святителя Миколая відзначають четверту річницю з часу заснування патрульної поліції у Волинській області.

"Мабуть, не випадково ці дві події збігаються у даті, адже наші захисники, що служать народу України у лавах поліції, і в будні і в свята бережуть і захищають спокій кожного громадянина. І не завжди ми усвідомлюємо, наскільки важкою і відповідальною є праця патрульної поліції", - йдеться в повідомленні на сторінці першого заступника міського голови Григорія Недопада.

"Скільки врятованих життів і людських доль залежать від професіоналізму та самовідданої служби патрульних поліцейських. Із нагоди свята, разом із Ірина Вахович, привітали підрозділ патрульної поліції Волині, нагородивши заслуженими відзнаками сильних духом, незламних людей. Щирі вітання усім, хто обрали для себе цю надзвичайно складну і відповідальну професію! Нехай із вами завжди перебуває захист вищих сил, нехай зростають ваші заробітні плати, а повага до вашої праці у суспільстві лише зміцнюється!" -  вказано в дописі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Фото, поліція, свято
В тему