7 Червня 2019
Новини

Патрульна поліція Волині отримала нового начальника (фото)

Патрульна поліція Волині отримала нового начальника (фото)

Сьогодні колективу управління патрульної поліції у Волинській області представили нового керівника.

Ним став 27-річний старший лейтенант поліції Андрій Крутень, передає прес-служба правоохоронного відомства.

Дотепер він працював заступником начальника управління – начальником відділу моніторингу та аналітичного забезпечення управління патрульної поліції в Рівненській області.

«Це досвідчений офіцер, який показав себе як справжній професіонал на своїй посаді. Впевнений, він впорається з покладеними на нього завданнями керівника. Перед новим керівником стоїть нелегке завдання: збільшити кількість екіпажів на вулицях міста та трасах, забезпечити максимальне реагування на всі звернення та безпеку громадян, згуртувати колектив», – зазначив заступник голови Національної поліції – керівник патрульної поліції Олександр Фацевич.

Андрій Крутень почав свій шлях поліцейського патрульним у Рівному від самого створення там управління патрульної поліції. Пізніше командував ротою, а згодом – був призначений на посаду заступника начальника управління.

«Під час цієї діяльності він проявив себе як працівник, який має неабиякі організаторські здібності. Це та людина, яка завжди вислухає, піде на зустріч і розбереться у всіх найменших деталях. Жоден з вас не залишиться непочутим, жодному з вас не буде відмовлено в допомозі. Ви дійсно в надійних руках», – наголосив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Новопризначений керівник подякував за довіру та розповів про визначені пріоритетні шляхи щодо розвитку управління патрульної поліції у Волинській області: «Це буде стосуватися підвищення організації діяльності управління. Щодо забезпечення громадського порядку й безпеки дорожнього руху, то наша робота буде плідною і ми щоразу будемо підвищувати наші результати». 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, Фото
В тему