19 Грудня 2019
Новини

На Донбасі загинув мирний житель

На Донбасі загинув мирний житель

За минулу добу, 18 грудня, бойовики сім разів обстріляли українські позиції Об′єднаних сил.

Одного військовослужбовця поранено, загинув мирний житель, повідомили в пресцентрі ООС.

"18 грудня збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші підрозділи з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї" , – йдеться в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російські окупаційні війська влаштували два обстріли поблизу Новолуганського. Там вівся вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї;

Ще п'ять обстрілів українських позицій зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". В районі населеного пункту Березове вівся вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї. Біля Водяного стріляли з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї. Ще три обстріли окупанти влаштували з підствольних гранатометів, озброєння БМП-1, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї неподалік Мар'їнки.

"Вчора, 18 грудня, в результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Крім цього, в населеному пункті Мар'їнка, в результаті вогню збройних формувань Російської Федерації зі стрілецької зброї, загинув цивільний житель", – розповіли в ООС.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна на сході україни, обстріли
В тему