17 Грудня 2019
Новини

Замах на суддю в Рівному: у фігуранта справи вилучили 10 тисяч одиниць зброї та боєприпасів (фото)

Замах на суддю в Рівному: у фігуранта справи вилучили 10 тисяч одиниць зброї та боєприпасів (фото)

Поліцейські у Рівному, які розслідували кримінальне провадження за фактом замаху на суддю, затримали 45-річного рівнянина, у якого вилучили величезний арсенал зброї та боєприпасів.

Як повідомили в прес-службі обласного управління Нацполіції, смертоносні предмети були виявлені на території гаражного кооперативу, яким користувався фігурант розслідування.

"У гаражі було вилучено 70 корпусів гранат та запалів до них, 27 електродетонаторів, шість тротилових шашок, 4,5 кг тротилу, два кг пластиду, один саморобний радіокерований вибуховий пристрій, 11 ручних протитанкових гранатометів, 28 гранат для підствольного гранатомета, один підстовбурний гранатомет , 16 пістолетів, п'ять револьверів, чотири пістолети-кулемети, вісім автоматів Калашникова, п'ять гвинтівок, одна снайперська гвинтівка Драгунова, одне гладкоствольну рушницю та понад 10 тисяч патронів різних калібрів", – йдеться в повідомленні.

Також копи виявили чорнові записи з зазначенням прізвищ людей, проти яких відбувалися і планувалися злочину.

Фігуранту розслідування повідомили про підозру і підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: боєприпаси, кримінал, рівне, Україна
В тему