17 Грудня 2019
Новини

На Київщині влаштували бійку зі стріляниною через брудні колеса автомобіля

На Київщині влаштували бійку зі стріляниною через брудні колеса автомобіля

У Чабанах на Київщині між працівниками комунальної і будівельної компанії виник конфлікт, який переріс у бійку зі стріляниною.

Гостроти ситуації додала причина конфлікту – все через брудні колеса автомобіля, повідомляє поліція Київської області.

Щоб вантажні автомобілі не забруднювали асфальтне покриття, місцеві комунальники прийняли рішення не випускати їх на дорогу, доки вони не змиють бруд з коліс.

Про своє рішення комунальники заздалегідь попередили керівництво будівельників. Щоб режим не порушувався, працівники комунального підприємтсва навіть перекрили своїм авто виїзд для вантажівки, що виїздила з будівельного майданчика з брудними колесами.

Така нахабність неабияк збурила водія-будівельника, зав'язалася сварка. Коли стало зрозуміло, що крик не допоможе, будівельник повернувся в авто, взяв травматичний пістолет і пішов вирішувати конфлікт вже за "спокійною розмовою".

У цей же час їхню "милу бесіду" перервали колеги комунальника, які саме під'їхали на допомогу. Вони накинулися на будівельника з кулаками, а той почав відстрілюватися.

У підсумку мирна розмова так і не вдалася, а усі четверо потрапили до лікарні. Комунальник і вантажник з забійними травмами, а колеги комунальника – з травматичними пораненнями ноги і живота.

Наразі поліція вирішує питання про відкриття кримінальної справи через хуліганські дії та умисне нанесення тілесних ушкоджень.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, київ, Надзвичайні події, бійка
В тему