16 Грудня 2019
Новини

Волинянину, який кинув вибухівку на подвір'я депутата, загрожує тюрма (фото)

Волинянину, який кинув вибухівку на подвір'я депутата, загрожує тюрма (фото)

До суду скерували обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення жителем Камінь-Каширського району низки злочинів.

Вони пов’язані із незаконним поводженням зі зброєю, а також пошкодження майна шляхом вибуху, розбою з проникненням у житло та незаконного заволодіння автомобілем. Про це інформує ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, що в травні цього року в Камені-Каширському 38-річний зловмисник кинув на подвір'я домогосподарства одного із депутатів Волинської обласної ради вибуховий пристрій. Вибухом пошкодило майно потерпілого. Також, правопорушник, замаскувавшись бородою та перукою, з електрошокером та пістолетом із глушником, скориставшись заздалегідь підготовленими дублікатами ключів, проник у будинок, де напав на господаря.

Почувши, що на шум поспішають родичі господаря, зловмисник утік. Надворі він заволодів автівкою потерпілого, однак не зміг виїхати з подвір'я.

Нападника невдовзі затримала поліція. У нього вилучили сховані у лісі пістолет, глушник та набої.

Волинянина обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст. 187, ч.1 ст. 263, ч. 2 ст. 194, ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду, котрий обере йому міру покарання.

Зловмисникові, зокрема, загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: злочин, суд, камінь-каширський
В тему

Останні матеріали