12 Травня 2018
Новини

На Волині екс-«зек» тримав у підвалі будинку півкіло вибухівки

На Волині екс-«зек» тримав у підвалі будинку півкіло вибухівки

Більше як 500 грамів вибухової речовини, 1 тротилову шашку, 2 гранати, 5 детонаторів і понад 400 набоїв різних калібрів усього за добу вилучили волинські правоохоронці.

Так, учора, 11 травня, у місті шахтарів Нововолинську, співробітники поліції у підвалі житлового будинку (приватного чи багатоквартирного – на сайті ГУ НП у області не повідомляється. – Авт.) 533 грами вибухівки, а також 5 детонаторів. Як з’ясували правоохоронці, вилучені «складові», які могли би стати й саморобною бомбою, належали 27-річному місцевому жителю, про якого відомо, що молодик раніше вже був судимий.

Окрім цього, за минулу добу поліцейські вилучили у волинян тротилову шашку та 109 набоїв до вогнепальної зброї різноманітного калібру.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

Днем раніше, у четвер, 10 травня, у рамках проведення загальнодержавної операції «Зброя вибухівка» поліцейські вилучили у волинян 6 гранат, рушницю та понад 500 різнокаліберних набоїв.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, кримінал, обшуки, боєприпаси, поліція
В тему

Останні матеріали