15 Грудня 2019
Новини

Пропагандистський російський телеканал показав інтерв’ю із Зеленським: скандальне відео

Пропагандистський російський телеканал показав інтерв’ю із Зеленським: скандальне відео

Російський телеканал "Росія 1", відомий пропагандою, показав відео так званого "ексклюзивного інтерв'ю", яке йому дав президент України Володимир Зеленський.

Про це повідомляють "Новости Донбасса".

Нагадаємо, раніше в інтернеті з'явився анонс передачі "Москва. Кремль. Путін" російського каналу "Росія 24", в якому пообіцяли показати "перше інтерв'ю, яке Володимир Зеленський дав російському ЗМІ в якості президента України". При тому, що раніше Зеленський спростовував, що давав інтерв'ю російським каналам.

У коментарі представникам каналу президент заявив, що Україна інакше дивиться на Мінські угоди, ніж Росія. При цьому він підкреслив, що головною метою саміту в Нормандські форматі є припинення війни на Донбасі.

"Я вважаю, що це правильний початок, в принципі, на таких зустрічах такого формату. У нас є можливість досягти результату – кінець війни в Україні, на території нашої країни. Через 4 місяці буде зустріч, тому що багато питань за один раз не вирішити і дійсно дуже багато різних поглядів, багато різних питань", – підкреслив Зеленський.

Глава держави також зазначив, що на двосторонній зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним обговорив з ним важливі питання і наголосив на важливості початку спілкування.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський, росія
В тему