28 Січня 2019
Новини

«Трольте мене»: Зеленський оголосив конкурс на кращий фейк про себе

«Трольте мене»: Зеленський оголосив конкурс на кращий фейк про себе

Володимир Зеленський, який нещодавно подав документи у ЦВК на кандидата у президенти України, закликав усіх бажаючих створювати і викладати фейки про нього у соцмережах.

Він оголосив конкурс на самий оригінальний фейк про нього у відеозверненні на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Пропонує не шкодувати його, тролити і викладати фейки в соцмережах з хештегом #зефейк.

«Ким я тільки не був за останній тиждень. Я і «нога Кремля», і «волохаті руки Америки», і «зуби Євросоюзу», і, цілком можливо, «технічні кучері президента», просто «технічна людина» Тимошенко і «голос» Вакарчука, і «олігархи за мною стоять»… Це все дуже нецікаво, сумно, неорганічно, і, головне, без почуття гумору. Тому ми оголошуємо конкурс на найкращий фейк про Зеленського», – заявив кандидат у президенти.

Як повідомив шоумен, ця ідея – результат того, що у соцмережах та на телебаченні з’явилося багато неправдивої інформації і відвертої брехні проти нього. Однак, на його думку, ця інформація позбавлена оригінальності, тому цей конкурс – один із способів виявити «талановитих» українців.  

«Я сподіваюся на вас, друзі. Ви розумні», – додав Володимир Зеленський. 

Нагадаємо, що Володимир Зеленський формує свій штаб з пересічних українців у кожному регіоні країни. Вимоги до учасників штабу мінімальні. Також нещодавно він оприлюднив свою деларацію за 2017 рік.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, Таблоїд
В тему