13 Грудня 2019
Новини

Розкрадання 20 мільйонів доларів Ощадбанку: кого покарали

Розкрадання 20 мільйонів доларів Ощадбанку: кого покарали

За результатом розслідування, до кримінальної відповідальності притягнули 13 осіб.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) завершила розслідування справи про розкрадання 20 млн доларів в "Ощадбанку", повідомляють у САП.

Так, прокурори САП у п'ятницю, 13 грудня, ухвалили рішення про достатність зібраних доказів для складання обвинувального акта у справі "Ощадбанку". За даними САП, у справі "Ощадбанку" до кримінальної відповідальності було притягнуто 13 осіб.

"Зокрема: колишній бенефіціарний власник компаній групи "Креатив", заступниця голови правління АТ "Ощадбанк", колишній начальник управління проектного фінансування АТ "Ощадбанк", очільниця управління проектного фінансування держбанку, колишні бенефіціари групи компаній "Креатив", низка екс-службових та посадових осіб підприємств, що входять до складу цієї групи компаній, та оцінювач", - розповіли в САП.

Зазначається, що дії 12 підозрюваних було кваліфіковано за ч.5 ст.191, ч.3 ст.209, ч.2 ст.364, ч.1 ст.366 Кримінального кодексу України. Колишнього нардепа, який був власником держбанку, підозрюють у організації злочині передбачених ч. 5 ст.191, ч.3 ст.209, ч.1 ст.366 КК України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: ощадбанк, Україна, прокуратура
В тему