13 Грудня 2019
Новини

81 нардепа-прогульника позбавлять зарплати. Список

81 нардепа-прогульника позбавлять зарплати. Список

У Верховній Раді України посилюють боротьбу з депутатами-прогульниками.

Так, комітет з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи Ради запропонував позбавити депутатських більше 80 парламентаріїв, які пропускали роботу, пише Segodnya.

Як повідомляється, комітет розглянув подані Апаратом Ради відомості по обліку робочого часу нардепів, які протягом листопада 2019 роки без поважних причин не приймали безпосередню участь в понад 30% голосувань при прийнятті рішень Ради на пленарних засіданнях і не брали безпосередню участь в понад 50% засідань комітетів Верховної ради, до складу яких вони обрані.

"Звернутися до Голови Верховної Ради України Разумкова Д.О. з поданням про видання розпорядження, відповідно до абзацу другого частини п’ятої статті 33 Закону України "Про статус народного депутата України", про припинення відшкодування витрат, пов’язаних з виконання депутатських повноважень", – йдеться в рішенні комітету.

У перелік цих парламентаріїв увійшли нардепи від фракції "Слуга народу" Максим Бужанський і Олександр Дубинський, депутат від "Європейської солідарності" Петро Порошенко, позафракційна Анна Скороход та інші. Всього в списку 81 народний депутат.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, вру, депутати
В тему